Czech Film Center


Databáze filmů / Detail osoby

Jan Budař

Filmografie  
2014Něžné vlny
Hraje
2013Hořící keř
Hraje
2013Martin a Venuše
Hraje
2013Rozkoš
Hraje
2012Konfident
Hraje
2012Polski film
Hraje
2012Praho, má lásko
Hraje
2011CZECH-MADE-MAN
Hraje
2011Odcházení
Hraje
2010Heart Beat 3D
Hraje
2010Pravidelný odlet
Hraje
2009Holka Ferrari Dino
Hraje
2009Operace Dunaj
Hraje
2009Protektor
Hraje
2008Anatomie gagu
Hraje
2008Svatba na bitevním poli
Hraje
2007Václav
Hraje
2007Vratné lahve
Hraje
2006Marta a Berta 26
Hraje
2006Pravidla lži
Hraje
2005Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
Scénář
2005Toyen
Hraje
2004Duše jako kaviár
Hraje
2004Horem pádem
Hraje
2004Mistři
Hraje
2003Nuda v Brně
Hraje

Novinky

28.07.2015

Rodinný film bude soutěžit v San Sebastiánu

07.07.2015

Dnes začíná putovní přehlídka českých filmů po Velké Británii

24.06.2015

České filmové centrum na MFF Karlovy Vary

Archiv novinek

Aktuální uzávěrky

Mannheim Meeting Place 2015

10.08.2015

Katalog České dokumentární…

15.08.2015

57. Zinebi film festival

15.08.2015

36. Manaki Brothers Festival

15.08.2015

A další aktuální uzávěrky

Nepřehlédněte

Czech Film at KVIFF 2015

Festivalový magazín o českém filmu pro MFF Karlovy Vary.

Více


GoodShapeFacebookNFACzech Film CommissionStátní fond pro podporu a rozvoj české kinematografieMEDIA DeskEuropean Film PromotionMinisterstvo kultury ČR