Czech Film Center


Databáze filmů / Detail osoby

Jan Budař

Filmografie  
2014Něžné vlny
Hraje
2013Hořící keř
Hraje
2013Martin a Venuše
Hraje
2013Rozkoš
Hraje
2012Konfident
Hraje
2012Polski film
Hraje
2012Praho, má lásko
Hraje
2011CZECH-MADE-MAN
Hraje
2011Odcházení
Hraje
2010Heart Beat 3D
Hraje
2010Pravidelný odlet
Hraje
2009Holka Ferrari Dino
Hraje
2009Operace Dunaj
Hraje
2009Protektor
Hraje
2008Anatomie gagu
Hraje
2008Svatba na bitevním poli
Hraje
2007Václav
Hraje
2007Vratné lahve
Hraje
2006Marta a Berta 26
Hraje
2006Pravidla lži
Hraje
2005Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
Scénář
2005Toyen
Hraje
2004Duše jako kaviár
Hraje
2004Horem pádem
Hraje
2004Mistři
Hraje
2003Nuda v Brně
Hraje

Novinky

29.09.2014

Večer českého dokumentu v kině Světozor

19.09.2014

Kancelář Czech Film Commission hledá kandidáta na pozici projektového…

18.09.2014

České filmy na MFF v San Sebastianu

Archiv novinek

Aktuální uzávěrky

52. MFF Gijón

20.09.2014

Les Arcs European Film Festival

27.09.2014

Paris Coproduction Village

27.09.2014

Guangzhou International…

30.09.2014

A další aktuální uzávěrky

Nepřehlédněte

VYŠLO - Nové české filmy - hrané a animované 2014

Více


GoodShapeFacebookNFACzech Film CommissionMEDIA DeskStátní fond pro podporu a rozvoj české kinematografieEuropean Film PromotionMinisterstvo kultury ČR