Czech Film Center


Databáze filmů / Detail osoby

Jan Budař

Filmografie  
2014Něžné vlny
Hraje
2013Hořící keř
Hraje
2013Martin a Venuše
Hraje
2013Rozkoš
Hraje
2012Konfident
Hraje
2012Polski film
Hraje
2012Praho, má lásko
Hraje
2011CZECH-MADE-MAN
Hraje
2011Odcházení
Hraje
2010Heart Beat 3D
Hraje
2010Pravidelný odlet
Hraje
2009Holka Ferrari Dino
Hraje
2009Operace Dunaj
Hraje
2009Protektor
Hraje
2008Anatomie gagu
Hraje
2008Svatba na bitevním poli
Hraje
2007Václav
Hraje
2007Vratné lahve
Hraje
2006Marta a Berta 26
Hraje
2006Pravidla lži
Hraje
2005Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
Scénář
2005Toyen
Hraje
2004Duše jako kaviár
Hraje
2004Horem pádem
Hraje
2004Mistři
Hraje
2003Nuda v Brně
Hraje

Novinky

23.01.2016

Český film bude na letošním Berlinale vidět

22.01.2016

Check the Czechs XXL - večer věnovaný krátkému filmu

04.01.2016

Nominace na Ceny české filmové kritiky 2015

Archiv novinek

Aktuální uzávěrky

Filmová nadace

28.02.2016

A další aktuální uzávěrky

Nepřehlédněte

Czech Docs 2015 - 2016

Právě vyšel přehled o nejnovější české dokumentární produkci v anglickém jazyce.

Online (i v české verzi) na www.czechdocs.net

Více


GoodShapeFacebookNFACzech Film CommissionStátní fond pro podporu a rozvoj české kinematografieMEDIA DeskEuropean Film PromotionMinisterstvo kultury ČR