Czech Film Center


Databáze filmů / Detail osoby

Jan Budař

Filmografie  
2014Něžné vlny
Hraje
2013Hořící keř
Hraje
2013Martin a Venuše
Hraje
2013Rozkoš
Hraje
2012Konfident
Hraje
2012Polski film
Hraje
2012Praho, má lásko
Hraje
2011CZECH-MADE-MAN
Hraje
2011Odcházení
Hraje
2010Heart Beat 3D
Hraje
2010Pravidelný odlet
Hraje
2009Holka Ferrari Dino
Hraje
2009Operace Dunaj
Hraje
2009Protektor
Hraje
2008Anatomie gagu
Hraje
2008Svatba na bitevním poli
Hraje
2007Václav
Hraje
2007Vratné lahve
Hraje
2006Marta a Berta 26
Hraje
2006Pravidla lži
Hraje
2005Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
Scénář
2005Toyen
Hraje
2004Duše jako kaviár
Hraje
2004Horem pádem
Hraje
2004Mistři
Hraje
2003Nuda v Brně
Hraje

Novinky

18.11.2014

Pozvánka na master class: Tajemství úspěšného debutu s Gyulou Gazdagem

13.11.2014

Fein.KOšt - přehlídka českých a německých krátkých filmů

10.11.2014

Debutový projekt Aramisova získal ocenění na koprodukčním fóru v…

Archiv novinek

Aktuální uzávěrky

Sofia Meetings

01.12.2014

Tampere Film Festival

01.12.2014

EAST DOC PLATFORM

01.12.2014

Filmfest Dresden –…

05.12.2014

A další aktuální uzávěrky

Nepřehlédněte

Katalog připravovaných dokumentů Czech Docs 2014 - 2015

Více


GoodShapeFacebookNFACzech Film CommissionMEDIA DeskStátní fond pro podporu a rozvoj české kinematografieEuropean Film PromotionMinisterstvo kultury ČR