Czech Film Center


Databáze filmů / Detail osoby

Jan Budař

Filmografie  
2014Něžné vlny
Hraje
2013Hořící keř
Hraje
2013Martin a Venuše
Hraje
2013Rozkoš
Hraje
2012Konfident
Hraje
2012Polski film
Hraje
2012Praho, má lásko
Hraje
2011CZECH-MADE-MAN
Hraje
2011Odcházení
Hraje
2010Heart Beat 3D
Hraje
2010Pravidelný odlet
Hraje
2009Holka Ferrari Dino
Hraje
2009Operace Dunaj
Hraje
2009Protektor
Hraje
2008Anatomie gagu
Hraje
2008Svatba na bitevním poli
Hraje
2007Václav
Hraje
2007Vratné lahve
Hraje
2006Marta a Berta 26
Hraje
2006Pravidla lži
Hraje
2005Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
Scénář
2005Toyen
Hraje
2004Duše jako kaviár
Hraje
2004Horem pádem
Hraje
2004Mistři
Hraje
2003Nuda v Brně
Hraje

Novinky

15.08.2014

Natoč krátký spot na téma EXPO 2015 Milán a zúčastni se 9. MFF v Římě

07.08.2014

Přihlašování na workshop miniMIDPOINT

22.07.2014

Kancelář Kreativní Evropa – MEDIA hledá kandidáta/kandidátku na…

Archiv novinek

Aktuální uzávěrky

EXPOSED film festival for…

22.08.2014

9. MFF Řím

22.08.2014

51. International Antalya…

25.08.2014

1st Goa Short Film Festival 2014

30.08.2014

A další aktuální uzávěrky

Nepřehlédněte

VYŠLO - Nové české filmy - hrané a animované 2014

Více


GoodShapeFacebookNFACzech Film CommissionMEDIA DeskStátní fond pro podporu a rozvoj české kinematografieEuropean Film PromotionMinisterstvo kultury ČR